İİBF’de E-Lojistik RFID Uygulamaları Semineri

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Uluslararası Ticaret ve Lojistik Kulübü tarafından “E-Lojistik RFID Uygulamaları” adlı seminer düzenlendi.

 

İİBF Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Topluluğu Başkanı Mustafa Pişkin, öğretim elemanları, konuşmacı Uzman Seyit Birinci ve öğrenciler katıldı.

 

Program, saygı duruşunda bulunulması ve İstikal Marşımızın okunmasıyla başladı.

 

Programın açış konuşmasını yapan Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Kulübü Başkanı Oğuzhan Demir, kulübün düzenlediği etkinliklerden ve altıncısı yapılcak olan Lojistik Zirvesi’ne dair açıklamada bulundu.

 

Samsun Onokuz Mayıs Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Lojistik Topluluğu Başkanı Mustafa Pişkin ise kardeş kulüp olduklarını ve bu tarz ortak çalışmaların devam ettireceklerini belirtti.

 

Son olarak konuşmacı Uzman Seyit Birinci, “E-Lojistik RFID” hakkında bilgi vererek sektörde nerelerde kullanıldığını anlattı.

 

Birinci, frekans boyutları ve kullanım alanlarına örnekler vererek konuşmasını bitirdi.

 

Seminer Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Tağraf’ın Seyit Birinci’ye plaket vermesiyle son buldu.



Haber Tarihi : 18.12.2019

AYLARA GÖRE HABERLER