Spor Bilimleri Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Spor Bilimleri Fakültesi konferans salonunda düzenlenen toplantıya Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Hazar ve Fakültede görev yapan akademisyenler katıldı.

Eğitim-öğretim, uygulama ve araştırma faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantıda, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Hazar, fakülte çalışmaları hakkında sunum gerçekleştirdi.

Akademik kurulların önemine değinen Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Geçen hafta URAP (University Ranking by Academic Performance) verileri açıklandı. Şuan Türkiye’de yükselen üç üniversiteden birisiyiz. Üniversiteler arasında 11 basamak yükseldik. İnşallah bilimsel çalışmalarına devam edecek.  Yaptığınız bilimsel çalışmalarda her zaman yanınızda olacağız.”  İfadelerini kullandı.

Konuşma sonrası Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, fakülte akademisyenlerinin sorularını yanıtladı.

Haber Tarihi : 06.12.2021