'Kalandar Soğuğu' Filmi Senaristi Öğretim Görevlisi Bilal SERT, Rektörümüzü Ziyaret Etti

28. Uluslararası Tokyo Film Festivali'nde "En İyi Film" ve "En İyi Yönetmen", 52. Uluslararası Antalya Film Festivali'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ve "En İyi Müzik" ödülü, ulusal yarışmada "En İyi Kadın Oyuncu" ve "Dr. Avni Tolunay Jüri Özel Ödülü", Festival Premiere Plans'te "Jüri Özel Ödülü",  İstanbul Film Festivali'nde "En İyi Yönetmen", "En İyi Erkek Oyuncu", "En İyi Kurgu" ve "En İyi Görüntü Yönetmeni" ödüllerini ve  Rode Tulp Film Festivali'nden "En İyi Yönetmen" ödüllerini alan “Kalandar Soğuğu“ filmi senaristi ve Üniversitemiz İletişim Fakültesi öğretim elemanı Öğretim Görevlisi Bilal Sert, Rektörümüz Prof. Dr. Alim YILDIZ’ı makamında ziyaret etti.
 
Ulusal ve uluslararası festivallerde 14 ödül alan filmin seçici kurul tarafından Oscar Ödüllerine aday gösterilmesi dolayısıyla Sert’e tebriklerini ileten Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, bu başarıda gurur duyduğunu ve  film ekibini de en kısa zamanda Üniversitemizde misafir etmekten onur duyacağını belirtti.
 

Yapımcısı ve yönetmeni Üniversitemiz mezunu, senaristi ise Üniversitemiz İletişim Fakültesi öğretim elemanı olan “Kalandar Soğuğu” adlı film 30 Eylül 2016 Cuma günü Sivas’ta gösterime girecek.  

 



Haber Tarihi : 28.09.2016

AYLARA GÖRE HABERLER