BESYO Özel Yetenek Sınavı Başvuruları 28 Ağustos’ta Sona Eriyor

Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) bölümlerine 2019-2020 Öğretim yılı için Özel Yetenek Sınavı ön kayıtları bugün (27/08/2019) başladı.

Ön kayıt yapılan masaları ziyaret eden Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Serkan Hazar, “Şu an yüksekokulumuza öğrenci kabulleri için ön kayıtlarımız başlamış durumda. Bugün ve yarın ön kayıtlar yapılacak. Perşembe, Cuma ve Cumartesi günü de sınavlarımızı yapacağız. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nda okumak isteyen Spor Yöneticiliği, Antrenörlük ve Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünde okumak isteyen tüm adayları bekliyoruz.” dedi.

Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü : 40 Öğrenci (25 Erkek, 15 Bayan)
Antrenörlük Eğitimi Bölümü : 36+4* Öğrenci (25 Erkek, 15 Bayan)
Spor Yöneticiliği Bölümü         : 36+4* Öğrenci (25 Erkek, 15 Bayan)

(*): Cinsiyet ayrımı yapılmaksızın Engelli öğrenci kontenjanı. Engelli aday kontenjanından geçerli başvuru olmaması durumunda yukarıdaki kontenjan dağılımları geçerli olacaktır. Engelli adayların özel yetenek sınavı 28 Ağustos 2019 (Çarşamba) tarihinde ön kayıtların tamamlanmasının ardından saat 18.00’de yapılacaktır.

ÖNKAYIT TARİHLERİ VE YERİ
Tüm Bölümler: 27-28 Ağustos 2019 (Salı ve Çarşamba Günleri)
Kayıt Yeri: Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Hamza Yerlikaya Spor Salonu Kampus/Sivas

SINAV TARİHLERİ VE YERİ