Girişimciler İçin Finansal Okuryazarlık Eğitimi

Cumhuriyet Teknokent, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ile Habitat Derneği tarafından “Girişimciler İçin Paramı Yönetebiliyorum” adlı eğitim programı düzenlendi.

Cumhuriyet Teknokent Konferans Salonu’nda düzenlenen programa Cumhuriyet Teknokent Genel Müdürü Yrd. Doç. Dr. Serdar Mercan, Cumhuriyet Teknokent personeli ile çok sayıda genç girişimci katıldı.

Uygulamalı olarak verilen eğitim sonrası konuşan RGS Yazılım ve Bilişim Sitemleri E-ticaret uzmanı Nilay Güçlüoğlu, “Bugün Cumhuriyet Teknokent, Habitat Derneği ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı tarafından ortaklaşa düzenlenen girişimciler için finansal okuryazarlık eğitimini vereceğiz. Girişimci olmak isteyen veya girişimcilik ile ilgili çalışma gerçekleştirmek isteyen arkadaşlarımıza bu eğitimi vereceğiz.” dedi.

Konuşmasının devamında Güçlüoğlu, “Girişimcilik Türkiye’de çok fazla ilgi çeken bir alan. Biz bu eğitim kapsamında girişimcilerin girişimcilik aşamasında nelere daha çok dikkat etmesi gerektiği, bütçe yönetimi ve finansal yönetim kavramları ile bu kavramların önemine değineceğiz.” ifadelerini kullandı.



Haber Tarihi : 10.01.2018

AYLARA GÖRE HABERLER