“Etkili İletişim ve Özgüven” Konferansı

Polis Akademisi Sivas Polis Meslek Eğitim Merkezi bünyesinde eğitim alan Afgan Kadın Polislere üniversitemizden iletişim ve özgüven eğitimi.

POMEM bünyesinde düzenlenen eğitim kapsamında İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Zekiye Tamer Gencer, “Etkili İletişim ve Özgüven” konulu konferans verdi.

Konferansta insanlarla sağlıklı iletişim kurmak için öncelikle bireyin kendisini tanıması gerektiğine değinen Gencer, “Özgüvene sahip birey olarak hareket etmek insanlar arasında sağlıklı iletişimi sağlayarak bağları kuvvetlendirmektedir. Kendisini ifade edebilen insan özgüveni yüksek olan insandır. Sağlıklı iletişim kurmak, mükemmel bir iletişim sağlamak için yüksek özgüven olmazsa olmazımızdır.” şeklinde konuştu.

Başarılı kişilerin özgüvene sahip insanlar arasından çıktığının altını çizen Gencer, “Özgüveni yüksek kişiler topluma liderlik edebilir, insanları yönetebilme becerisine sahiptir. Polisler göz önünde insanlar oldukları için iletişim becerileri gelişmiş olması gerekmektedir.” dedi.

Program sonunda Doç. Dr. Gencer’e plaket verildi.
 

 



Haber Tarihi : 05.12.2018

AYLARA GÖRE HABERLER