Okullar Arası Spor Turnuvaları Başladı

Üniversitemiz Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı okullar arası futbol, basketbol ve voleybol turnuvası düzenliyor.

Cumhuriyet Spor Salonu’nda düzenlenen ve 14 Kasım 2018 tarihinde lig usulü başlayan ve kıran kırana geçen basketbol turnuvası 20 Nisan 2019 tarihinde oynanacak final maçı ile sona erecek.

Cumhuriyet Stadı’nda 19 Kasım 2019 tarihinde iki grup olarak başlayan ve 8 takımın katılacağı futbol turnuvası ise 25 Nisan 2019 tarihinde oynanacak final maçı ile son bulacak.

Taha Akgül Spor Salonu’nda düzenlenen ve 15 Kasım 2018 tarihinde başlayan; 3 grupta, 10 takımın katıldığı kadın voleybol turnuvası 25 Nisan 2019’da oynanacak final müsabakası ile sona erecek.

Taha Akgül Spor Salonu’nda düzenlenen ve15 Kasım 2018 tarihinde başlayan, 3 grupta, 9 takımın katıldığı erkek voleybol turnuvası ise 25 Nisan 2019’da oynanacak final müsabakası ile sona erecek.

Üniversite Kayakçılar Arıyor

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığınca yapılan bir diğer etkinlik ise oluşturulması planlanan kayak takımı seçmeleri oldu. Çok sayıda adayın başvuru yaptığı seçmelerde katılımcılar fiziki ve sportif testlere sokularak şartlara haiz olanlardan kayakçı takımı oluşturuldu.

Haber Tarihi : 26.11.2018