Kangal MYO’dan Teknik Gezi

Kangal Meslek Yüksekokulu Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programı öğrencileri için Sağlık Yönetimi dersi kapsamında Öğr. Gör. Ebrar Ilıman sorumluluğunda Üniversitemiz Tıp Fakültesi Hastanesi ve özel bir hastaneye teknik gezi düzenlendi.

Gezi kapsamında, öğrencilerimiz Üniversitemiz tarafından tahsis edilen otobüsle Kangal’dan alınarak önce Üniversitemiz Hastanesine getirildi. Burada Hastane Müdürü ve idareciler tarafından karşılanan öğrencilerimize hastane gezdirilerek idari birimlerim işleyişi hakkında bilgi verildi. Daha sonra hastane konferans salonunda Üniversitemiz ile ilgili sunum yapıldı.

Üniversitemiz tarafından ikram edilen öğlen yemeğinin ardından özel bir hastaneye götürüldü. Burada sorumlu kişiler tarafından hastanenin işleyişi hakkında bilgiler verildi.

Böylelikle öğrencilerimiz özel hastanelerin işleyişi ile üniversite hastanelerinin işleyişini yerinde görerek mukayese etme fırsatı buldular.

Haber Tarihi : 10.11.2017