Rektörümüzden AK Parti ve MHP İl Başkanlıklarına İade-i Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Taşkın ve Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Hakan Yekbaş ile birlikte iade-i ziyaretler kapsamında AK Parti ve MHP Sivas İl Başkanlıklarını ziyaret etti.
 
Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız ilk olarak AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek İl Başkanı Ziya Şahin, Kadın Kolları Başkanı Semiha Ekinci, Gençlik Kolları Başkanı Burak Kuruçay’la görüştü.
 
Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, İl Başkanı Şahin, Kadın Kolları Başkanı Ekinci ve Gençlik Kolları Başkanı Kuruçay ile bir süre sohbet ederek Cumhuriyet Üniversitesi hakkında görüş alışverişinde bulundu.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Şahin, Kadın Kolları Başkanı Ekinci ve Gençlik Kolları Başkanı Kuruçay, Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız ve ekibine teşekkür ederek Cumhuriyet Üniversitesi ile Sivas’ın daima iş birliği içerinde olması gerektiğine dikkat çekerek Üniversitemizin Sivas ve bölge için önemli bir merkez olduğunu dile getirdiler. İl Başkanı Şahin, Semiha Ekinci ve Gençlik Kolları Başkanı Kuruçay ayrıca Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız ve ekibini tebrik ederek çalışmalarında başarılar dilediler.
 
MHP Sivas İl Başkanlığına Ziyaret
 
Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Taşkın ve Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Hakan Yekbaş ile birlikte MHP İl Başkanlığını geçerek İl Başkanı Turhan Eyinç’i makamında ziyaret etti. Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, İl Başkanı Eyinç’le görüşerek Üniversitemiz hakkında sohbet etti.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Eyinç, Rektör Prof. Dr. Yıldız’a ve ekibine teşekkür ederek Cumhuriyet Üniversitesi’nin Sivas için öneminden bahsetti ve çalışmalarında başarılar diledi.



Haber Tarihi : 05.10.2016

AYLARA GÖRE HABERLER