Şarkışla Âşık Veysel MYO’da Akademik Yıl Açılış Töreni

 Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulunca 2018-2019 eğitim-öğretim yılının açılışı için tören düzenlendi.


Yüksekokul Konferans Salonu’nda düzenlenen törene Kaymakam Akif Pektaş, Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğrt. Üyesi Nevzat Balıkçıoğlu, akademik personel ile öğrenciler katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programın açış konuşmasında tüm öğrencilere yeni eğitim-öğretim yılında başarılar dileyen Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğrt. Üyesi Nevzat Balıkçıoğlu, “Öğrencilik görevlerini layıkıyla yerine getirdiğinizde mesleğinizde uzman bireyler olarak buradan mezun olacaksınız. Ülke ekonomimizin ihtiyaç duyduğu nitelikli eleman ihtiyacını karşılayarak tüm ülkenin refah seviyesine katkıda bulunacaksınız. Bu nedenle önümüzdeki 2 yılı iyi değerlendirip mesleğinizde mahir insanlar olarak mezun olmanızı temenni ediyorum.” dedi.

Üniversite eğitiminin önemini vurgulayarak, öğrencilere tavsiyelerde bulunan Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, "Buradan aldığınız belgelerle yetinmeyin, kendinizi her alanda geliştirin. Akademinin önemi de burada ön plana çıkıyor. Sizlerden istirhamım okulunuzu zamanında bitirin, ailenizin beklentilerini yerine getirin." diye konuştu.

İlçe kaymakamı Akif Pektaş ise yeni akademik yılın Şarkışla’ya ve üniversitemize hayırlı olmasını temenni ederek, yeni kayıt yaptıran öğrencileri tebrik etti. 

Tören, Kaymakam Akif Pektaş, Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz ve Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Nevzat Balıkçıoğlu’nun, günün anısına öğrencilerle fotoğraf çektirmesi ile sona erdi.
 



Haber Tarihi : 02.11.2018

AYLARA GÖRE HABERLER