Şarkışla Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Eğitim-Öğretime Başladı

Şarkışla Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, 2021-2022 eğitim-öğretim yılında ilk öğrencilerini aldı.

Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Bölümüne  öğrenci alarak eğitim-öğretime başlayan Şarkışla Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu bünyesinde 1 Doçent ve 2 Dr. Öğr. Üyesi bulunuyor. Yüksekokulda, bölümün öğrencileri için bilgisayar laboratuvarları da oluşturuldu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Şarkışla Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Abdullah Kaya, “2021-2022 eğitim-öğretim döneminde Yüksekokulumuza ilk kez öğrenci almanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah bundan sonra yapacağımız çalışmalarla başka bölümlere de öğrenci kazandıracağız. Okulumuzun faaliyete geçmesi sadece eğitim açısından önemli değil. Şarkışla’nın sosyo-kültürel ve ekonomik hayatına da önemli katkılar sunacağına inanıyorum. Okulumuzun faaliyete geçmesinde emeği geçen başta Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız olmak üzere herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

Haber Tarihi : 21.09.2021