Adım Adım Akademisyenlik

Hitit Üniversitesi Antropoloji Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Vahdet Özkoçak, Üniversitemiz Eğitim Fakültesinde Okul Öncesi Eğitim Kulübü’nün davetlisi olarak "Adım Adım Akademisyenlik" konulu konferans verdi.

İlahiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda öğrenci ve akademisyenlerin yoğun ilgi gösterdiği konferans, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

Kulüp Başkanının konuşmasının ardından gerçekleştirilen konferansta Özkoçak, 15 Temmuz sonrası ülkemizde var olan akademisyen açığının malum yapının üniversitelerden temizlenmeye başlanması ile daha çok arttığına; vatanını seven, milli ve manevi değerlere sahip çıkacak genç akademisyenlere ihtiyaç olduğuna vurgu yaptı.

Konferans sonunda Dr. Özkoçak'a, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Aksu tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Haber Tarihi : 21.05.2018