Spor Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi (SCÜ) Spor Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni düzenlendi.

 

SCÜ Hamza Yerlikaya Spor Salonunda düzenlenen mezuniyet törenine Rektör Vekili Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Hazar, dekanlar, müdürler, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

 

Tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

 

Mezuniyet programının açılış konuşmasını yapan Rektör Vekili Prof. Dr. Ataseven, “Bugün bizim için mutluluk verici bir gün. Ailelerimiz çocuklarının mutlu günlerinde yanlarında oluyorlar. Ben tüm ebeveynlerimizi tebrik ediyorum. Devlet ve millet sevdalısı çocuklar yetiştirdiler. Ben başta ailelerimiz olmak üzere çocuklarımız üzerinde emeği geçen tüm akademik ve idari personelimize teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Sonrasında söz alan Dekan Prof. Dr. Hazar ise, “Şu anda mezun olan öğrencilerimiz diğer öğrencilerimize göre daha şanssızlardı. Eğitimlerinin yaklaşık yarısı salgın süreciyle geçti. Zaman zaman eğitimlerine ara verildi ve bazen de uzaktan eğitime devam edildi. Üniversitemiz ve fakültemiz olarak salgın sürecini en iyi biçimde atlattığımızı ifade etmek isterim. Uygulamalı eğitimlerde ilk yüz yüze eğitime geçen fakültelerden biriyiz.” ifadelerini kullandı.

 

Öğrenciler tarafından sergilenen zeybek gösterisinin ardından mezuniyet törenine geçildi.

 

Törende 2020-2021 yılı fakülte birincisi de unutulmadı. Geçen yılın fakülte birincisine diploma ve plaketini Rektör Vekili Ataseven verdi. 

 

Bu yılın birincisine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Yekbaş, fakülte ikincisine Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Alim,  fakülte üçüncüsüne ise Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serkan Hazar diploma ve plaketini verdi.

 

Mezun andının okunmasının ardından öğrencilerin kep atmasıyla tören sona erdi.
 



Haber Tarihi : 22.06.2022

AYLARA GÖRE HABERLER