Sivas’ın Yeni Yıldızı “Mihmandar Oteli”

Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Üniversitemiz Mihmandar Uygulama Oteli yenilenen yüzü ile dikkatleri çekmeye başladı.

Beş yıldızlı otelleri aratmayacak şekilde hizmet verebilmek için yenilenen otel Üniversitemiz ve şehrimizin otel ihtiyacına katkı sağlayacak ve aynı zamanda Turizm Fakültesi’nde eğitim alan öğrencilerimizin de deneyim kazanmasını sağlayacak.

Yerleşke içerisinde Kardeşler Kent Ormanı eteklerinde Sivas manzarasına sahip otel, sadece Üniversitemiz personeline değil yurt içi ve yurt dışından gelenlere de hizmet verebilecek. Konaklama ve lokanta hizmetlerinde oldukça iddialı olan Mihmandar Uygulama Oteli, toplantı ve konferans salonları ile birçok etkinliğe de ev sahipliği yapabilecek nitelikte. Kültür Merkezi, yüzme havuzu, kapalı ve açık spor alanları gibi kültürel ve sportif birçok faaliyetin yapılabileceği yerleşkede yer alan Mihmandar Uygulama Oteli cazip bir turizm tesisi hâline getirildi.

Mihmandar Uygulama Oteli hakkında bilgi veren Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halit Suavi Ahipaşaoğlu, amaçlarının Üniversitemiz ve şehrimizin otelcilik alanında ihtiyacı olan hizmeti sağlamak olduğunu belirtti.

Prof. Dr. Ahipaşaoğlu, “Mihmandar Uygulama Oteli Üniversitemizin sunduğu altyapı ve teknik donanım sayesinde, teori olarak aldıkları eğitimi pratikte uygulama şansına sahip olacak öğrencilerimiz, mezun olurken diğer meslektaşlarından da bir adım önde olacak. Konaklamanın yanı sıra birçok etkinliğe ev sahipliği yapabilecek nitelikteki otelimiz, bu yönden hem üniversitemizin hem de şehrin önemli bir ihtiyacına da cevap vermiş olacaktır.” dedi.

Ormanlık alan içerisinde bulunan otelde; kahvaltı salonu, özel toplantı salonu, 300 kişilik yemek salonu, 100 kişilik lokanta, 80-100 ve 300 kişilik toplantı salonları ve 150 araçlık açık otopark imkânları bulunuyor.

 



Haber Tarihi : 29.12.2017

AYLARA GÖRE HABERLER