Akademik Oda Orkestrasından Konser

Üniversitemiz Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümü ve Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü öğretim elemanları ortaklaşa akademik oda orkestrası konseri düzenlendi.

Üniversitemiz Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Taşkın, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Aksu, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Başara, Rektör Danışmanımız Yrd. Doç. Dr. Enis Baha Biçer, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Konserde birinci kemanda Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanlarından Özgür Dikbaş ve Yusuf Özgül, İkinci kemanda Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanlarından Vügar Hüseynov ve Erdal Kurtcu. viyolada Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erol Başara ve Hasan Noyan, Viyolonsel de Eğitim Fakültesi öğretim elemanı Türker Erol ve Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanı Derya Kıraç yer aldı.

Başkemanistliğini Güzel Sanatlar Fakültesi öğretim elemanı Özgür Dikbaş’ın yaptığı konserde J.S. Bach La Minör “Keman Konçertosu”, W.A. Mozart “Küçük Bir Gece Müziği”, G. Bregovic ''Underground tango'', İstemihan Taviloğlu “Beşi Bir Yerde Orkestra Süitini” seslendirdiler.

İki fakültenin öğretim elemanlarının ortaklaşa hazırladıkları program büyük beğeni topladı.

HABERLE İLGİLİ VİDEOLAR İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ:

www.youtube.com/watch VİZYON 58



Haber Tarihi : 04.05.2017

AYLARA GÖRE HABERLER