Akademik Personelimizin Başarıları

20-22 Nisan 2017 tarihleri arasında Biruni Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü tarafından gerçekleştirilen, 4. Uluslararası ve 8. Ulusal Ebelik Öğrencileri Kongresi’nde Üniversitemiz dereceye girerek birincilik koltuğuna oturdu.

İstanbul’da düzenlenen sözel bildiri birincilik ödülüne Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Gülbahtiyar Demirel, Yrd. Doç. Dr. Mine Bekar, Öğretim Görevlisi İlknur Bilgin, Suşehri Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Öğretim Görevlisi Nurdan Kaya layık görüldü.

Öte yandan Biruni Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü tarafından gerçekleştirilen 4. Uluslararası ve 8. Ulusal Ebelik Öğrencileri Kongresi’nde sözel bildiri ikincilik koltuğuna oturalar ise Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Gülbahtiyar Demirel, Arş. Gör. Dr. Funda Evcili, Suşehri Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü Öğretim Görevlisi Nurdan Kaya oldu.

Rektörlük olarak güzel çalışmalara imza atan öğretim elemanlarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Haber Tarihi : 03.05.2017