İdaremizden Yıldızeli Meslek Yüksekokulu’na Ziyaret

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ali Taşkın, Yıldızeli Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Yapılan ziyaret ve incelemelere, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Âlim, Müdür Yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Sultan Erkan Kariper ve öğretim görevlisi Arif Akbaş da katıldı.

Ziyarette Yıldızeli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Âlim, Meslek Yüksekokulu’na yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Taşkın’a bilgi verdi.

Daha sonra Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Taşkın okulun dersliklerinde, konferans salonunda, kütüphanesinde ve kantininde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

İncelemelerin ardından Prof. Dr. Taşkın, öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Taşkın, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Alim’e ve yönetim kuruluna teşekkür etti.

Ziyaret sonrasında Rektör Yardımcımız Taşkın’a Yıldızeli’nin marka ürünü olan el emeği, göz nuru 'Yenihan Bebeği’ hediye edildi.

Çevre Düzenleme Çalışmaları Sürüyor

Öte yandan Yıldızeli Meslek Yüksekokulumuzda çevre düzenlemesi çalışmaları da devam ediyor

Çalışmalar kapsamında okul bahçesine değişik tür ve yaşlarda toplam 60 adet fidan ve ağaç dikimi gerçekleştirildi. 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde yapılan ilk etap çalışmalarında alınan 50 adet gül fidanı, süs bitkileri ve 10 adet çam fidesi yüksekokul personeli ve öğrencilerin emekleri sayesinde toprakla buluşturuldu.

Yeşillendirme çalışmalarını değerlendiren Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Ahmet Alim, "Ağaç dikimi çalışmalarına katılan personelimize, öğrencilerimize ve İş-Kur çalışanlarına Yüksekokulumuz adına teşekkür ediyorum." dedi.



Haber Tarihi : 14.06.2017

AYLARA GÖRE HABERLER