Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Özel Yetenek Sınavı

2019–2020 eğitim-öğretim yılında Üniversitemiz Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Özel Yetenek Sınavı ile öğrenci alımı için yapılacak sınavla ilgili ayrıntılar açıklandı.

Bu kapsamda, Beden Eğitimi Öğretmenliği, Antrenörlük Eğitimi Bölümü ve Spor Yöneticiliği Bölümü 15’i kadın, 25’i erkek olmak üzere kırkar kişilik kontenjan açıldı.

Toplam 120 kişinin alınacağı sınavda Antrenörlük Eğitimi ve Spor Yöneticiliği Bölümü için açılan kırkar kişilik kontenjanın dörder kişilik kontenjanı cinsiyet fark etmeksizin engellilere ayrıldı.

Sınava girecek adaylar her iki bölüm için başvuru ve ön kayıtlarını 27-28 Ağustos 2019 tarihleri arasında, mesai saatleri içerisinde BESYO Hamza Yerlikaya Spor Salonu’na yapacaklar.

Engelli adayların sınavı 28 Ağustos 2019 saat 18.00’de, diğer adayların sınavı 29-30-31 Ağustos 2019 tarihleri arasında BESYO Hamza Yerlikaya Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Özel Yetenek Sınavı Kılavuzu İçin: http://www.cumhuriyet.edu.tr/userfiles/besyoklavuz.pdf

Haber Tarihi : 29.07.2019