Rektörümüzün Üniversitemizi Tercih Eden Öğrencilerimize Mesajı

 

 

 

Sevgili Öğrenciler,


Sivas Cumhuriyet Üniversitemize hoş geldiniz!


Uzun ve yorucu bir sınav hazırlık döneminden sonra artık siz de Sivas Cumhuriyet Üniversiteli oldunuz.


Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 1974 yılında kurulan köklü ve daima dinamik kalmış bir üniversitedir. Bilimsel bilginin yarınları şekillendiren dünyası adına ülkemizin gelişimine katkı sunmak, bilim için değer üretmek ve tüm ülke sathında lider bir üniversite olmak için büyük bir gayretle faaliyetlerimize devam ediyoruz.


Sevgili Gençler,


Üniversite eğitimi, kariyerinizin başlangıç noktasını ifade etmekle birlikte hayatınıza yön vermenizi sağlayacak önemli bir süreç demektir. Sizleri geleceğe en iyi şekilde hazırlamak için kendi uzmanlık alanında tecrübeli ve donanımlı akademik kadromuzla her zaman sizinle olacağız. Üniversitemiz her türlü ihtiyaca cevap verebilecek yerleşkesi, eğitim-araştırma kalitesi ve fiziksel donanımı ile sizleri geleceğin dünyasına hazırlayacaktır.


Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, eğitim kalitesinin yanı sıra sizlere bilgi ve yeteneğinizi geliştirip sergileyebileceğiniz kültürel, sosyal ve sportif imkânlar da sunmaktadır. Bu imkânlar sayesinde özgüveni yerinde, bulunduğu ortama yön veren ve etkin karar alabilen bireyler olacaksınız.


Sevgili Öğrencilerim,


Sizlerin azmini ve ümidinizi gördükçe ülkemizin geleceği adına umutlanıyor ve sizden aldığımız heyecanla faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Üniversitemizden alacağınız eğitimle hem toplumsal hem de bireysel geleceğini inşa eden, sorumluluklarının bilincinde, aklın yol göstericiliğine inanan, bilimsel değer üreten insanlar olacağınıza inancım tamdır.


Yarınki Türkiye’nin sizlere ihtiyacının olduğunu bir kez daha hatırlatarak eğitim hayatınızda sizlere başarılar dilerim.


                                                                                                                        Prof. Dr. Alim YILDIZ   -     Rektör

 

 



Haber Tarihi : 07.08.2019

AYLARA GÖRE HABERLER