Hafik’te “Örnek İnsan Hz. Muhammed (S.A.V.)” Konulu Konferans

Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulumuz tarafından Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle “Örnek İnsan Hz. Muhammed (S.A.V.)” konulu konferans gerçekleştirildi.

Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu Konferans Salon’unda gerçekleştirilen programa İlçe Kaymakam Vekili Ömer Sait Karataş, İlçe Belediye Başkanı Mitat İlhan, Hafik Kamer Örnek Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hakan Demiröz, İlçe Emniyet Amiri Eşref Güldemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü, öğretim elemanları ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan program, Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından Hafik İlçe Müftüsü Yasin ATAŞ’ın, hadisler eşliğinde Hz. Muhammed (S.A.V.)’in hayatını anlatmasıyla devam etti.

Programın sonunda Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Hakan Demiröz, konuşmalarından dolayı Hafik İlçe Müftüsü Yasin Ataş’a hediye takdim etti.

Haber Tarihi : 06.12.2017