Geçmişten Geleceğe Kapı Açıyoruz

Rektörlüğümüzün örnek çalışması ile yerleşkemizde yeni yapılacak üç giriş kapısı, Selçuklu, Osmanlı ve Cumhuriyet motifleri taşıyacak.

Üniversitemizin simgesi olacaklar

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Türk tarihindeki üç önemli dönemi temsil edecek kapıların, Üniversitemizin de simgesi haline geleceğini ifade edip, “Üniversitemizin yıllar önce yapılan bir ana giriş kapısı vardı. Şu an Üniversitemizin üç girişi var. Bu üç girişe de yeni kapılar yapıyoruz. Selçukluyu, Osmanlıyı ve Cumhuriyeti temsil eden kapılar seçtik. İki kapının yapımına başlanıldı. Bu iki kapı Haziran ayı gibi bitmiş olacak. Diğer kapının ihalesini de bu yıl içerisinde yapmayı hedefliyoruz. Yıl içerisinde üç kapımız da hizmete girmiş olacak. Üniversitemizin logosu da Selçukludan günümüze tarihimizi simgelemektedir.” dedi.

Haber Tarihi : 17.04.2018