Yıldızeli MYO Öğrencileri Aralık Ayı Meclis Toplantısına Katıldı

Yıldızeli Meslek Yüksekokulu (MYO) Yerel Yönetim Bölümü öğrencileri, Sivas İl Özel İdaresi ve Sivas Belediyesi Aralık ayı meclis toplantılarına katıldı.

Yıldızeli MYO Öğretim Görevlisi Dr. Erkan Arslan, öğrencilerin örgün eğitimde kuramsal, kavramsal ve yasal mevzuata ilişkin bilgileri aldıklarını ancak alan bilgisi dışında uygulama ve çözümleme becerisi geliştirmeleri gerektiğini belirterek, “Bu amaçla öğrencileri meclisle buluştururken, birebir derslerde öğrendiklerini tecrübe etmelerini sağladık.” dedi.

Öğrenciler, İl Özel İdaresi ve Sivas Belediyesi Meclis üyelerinin ilgilerinden memnun kaldıklarını belirterek, teorik eğitimlerin yanı sıra alana dair uygulamayı tecrübe etmekle önemli kazanımlar elde ettiklerini vurguladı.

Haber Tarihi : 12.12.2018