Rektörümüz Zara'da İncelemelerde Bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, ilçelerimizde bulunan yüksekokul ve meslek yüksekokulları ziyaretleri kapsamında Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksekokulu ve Zara Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’na ziyaretler gerçekleştirdi.
 
Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Sivas Kredi ve Yurtlar İl Müdürü Erdoğan Tunç ile birlikte Zara temasları kapsamında Zara Uygulamalı Bilimleri Yüksekokulu’na geçerek Okul Müdürü Doç. Dr. Abdullah Kaya’yı ziyaret ederek okul hakkında görüş alışverişinde bulundu ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
Daha sonra Zara Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’na geçen Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yüksel Aydın’la görüşerek okul hakkında bilgi aldı.
 
-Öğrencilerle Sohbet Etti-
 
Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız her iki okulda eğitim gören öğrencilerimizle de sohbet ederek okul hakkında görüşlerini alıp fikir alışverişinde bulundu.
 
-Zara Kaymakam Vekili Nayman ve Belediye Başkanı Pala’ya Ziyaret-
 
Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, KYK Müdürü Tunç ile birlikte Zara Kaymakam Vekili Cengiz Nayman ve Belediye Başkanı Ahmet Pala’yı da makamlarında ziyaret ederek, Meslek Yüksekokulu Yüksekokul hakkında karşılıklı sohbet ettiler ve görüş alışverişinde bulundular.
 
Kaymakam Vekili Nayman ve Başkan Pala ise ziyaretlerinden ve her iki okulumuza verdiği desteklerden dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız’a teşekkür ettiler.



Haber Tarihi : 01.11.2016

AYLARA GÖRE HABERLER