Yönetimimiz Suşehri’de İncelemelerde Bulundu

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet Çimen, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu ve Suşehri Sağlık Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Gülay Ercins, “Yüksekokulumuzda; 3 Yardımcı Doçent, 12 Öğretim Görevlisi, 10 İdari Personel, 6 şirket personeli ve eğitim gören 681 öğrencisi ile eğitim ve öğretim alanında hizmet veriyoruz. 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında yeni açılacak Çocuk Gelişimi ve Organik Tarım Bölümü ile birlikte 8 bölüme ulaştık. Maliye Bölümü ve Bankacılık-Sigortacılık Bölümlerinin ikinci öğretim programları da mevcut ve her yıl yaklaşık 250 ila 300 arası öğrenci mezun ediyoruz.” dedi.

Okulun sorunlarının da dile getirildiği ziyarette Prof. Dr. Çimen okulun derslik, laboratuvar, kütüphane ve kantinini gezdi.

Öğrencilerin sorunlarını da dinleyen Prof. Dr. Çimen, Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulu’nun en iyi şekilde hizmet vermesi için çalışacaklarını, taleplerini imkânlar çerçevesinde en kısa sürede karşılayacaklarını ifade etti.



Haber Tarihi : 16.05.2017

AYLARA GÖRE HABERLER