Üniversite – Sanayi İşbirliği Devam Ediyor

Ülkemizin ihracat potansiyelinin artırılmasına bir nebze katkı sağlamak amacıyla Üniversite – Sanayi İş Birliği kapsamında Üniversitemiz Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü ile Sivas İŞGEM AŞ Müdürlüğü arasında iş birliği protokolü imzalandı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Hakan Türkay, Sivas İŞGEM AŞ Genel Müdürü Nilgün Yakut ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü/Uluslararası Ticaret Anabilim Dalı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Kıvanç Halil Arıç katıldı.

İmzalanan iş birliği protokolü kapsamında öğrencilerimizin özel sektöre yönelik deneyimlerinin geliştirilmesinin hedeflenmesinin yanı sıra İŞGEM bünyesinde faaliyette bulunan firmaların ihracat süreçlerine katkıda bulunulması amaçlanmaktadır.

Haber Tarihi : 08.04.2019