Yabancı Akademisyen ve İdari Personelden Rektörümüze Ziyaret

Erasmus programıyla ilimize gelen akademik ve idari personel, Dış İlişkiler Ofisi tarafından Senato Toplantı Salonu’nda düzenlenen programda Rektörümüzle bir araya geldi.

Toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Dış İlişkiler Ofisi Başkanı Prof. Dr. Ali Aksu, farklı ülkelerden gelen akademik ve idari personel katıldı.

Rektörümüz yaptığı konuşmada, “Değerli arkadaşlar, üniversitemize ve şehrimize hoş geldiniz. Üniversitemiz 45 yıllık bir üniversite. 50 binin üzerinde öğrencimiz var. Yerleşkemiz Türkiye’deki en büyük yerleşkelerden birisi. Biz şimdiye kadar birçok ülkeyle anlaşmalar yaptık. Bazı ülkelerde gidip rektör hocalarımızla görüştük. Misafir öğrenci sayımızı artırmak istiyoruz. Aynı zamanda üniversiteler ile protokol yapmak istiyoruz. Bu haftada sizleri buraya davet ettik. İnşallah memnun kalırsınız. Arkadaşlarımız zaten sizinle ilgilenecekler ve yine sizin bizden istediğiniz bir şey olursa onları da yapmaya hazırız.” dedi.

Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız’ın konuşmasının ardından misafirler Sivas ve Türkiye ile ilgili düşüncelerini aktardılar.

Haber Tarihi : 07.05.2019