TÖMER'den Kültür Gezisi

Üniversitemiz bünyesinde eğitim-öğretim faaliyetlerine devam eden Türkçe Öğretimi Araştırma ve Uygulama Merkezi (TÖMER) tarafından dil eğitimi alan uluslararası öğrencilere dönemim yorgunluğunu atarak kültür aktarımı sağlamak amacıyla ilimizi hem görerek hem de yaşayarak tanımaları için kültür gezisi düzenlendi.

Bu kapsamda Müdür Vekili Okutman Mahmut İnat koordinatörlüğünde, Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Gürün ilçemizdeki Şuğul Vadisi, Gökpınar Gölü ve Günpınar Şelalesi gezdirildi.

Düzenlenen geziden sonra bir açıklama yapan Müdür Vekili Mahmut İnat, Üniversitemizde faaliyet gösteren Türkçe Öğretimi Araştırma ve Uygulama Merkezi'nin amacının sadece dil öğretmek değil, ülkemizin ve ilimizin doğal, kültürel güzelliklerini tanıtmak, aynı zamanda dilin ruhu olan kültür aktarımını da sağlamak olduğunu ifade ederek destekleri için Rektörlüğümüze  teşekkür etti.

Haber Tarihi : 18.05.2017