Hemşirelik Bölümüne Proje Yarışması Ödülü

Üniversitemizin en köklü bölümlerinden biri olan ve son zamanlarda yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettiren Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü güzel bir başarıya daha imza attı.

16. Ulusal Hemşirelik Öğrencileri Kongresi 26-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Bahçeşehir Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü’nün ev sahipliğinde İstanbul’da gerçekleştirildi.

Kongre’de Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nuriye Erbaş ile Sağlık Bilimleri Enstitüsü Yüksek Lisans Öğrencileri Begüm Öztürk ve Mükerrem Başli’nin “Y Kuşağında Bulunan Tıp Fakültesi Öğrencilerinin Hemşirelik Mesleğini Algılama Durumlarının İncelenmesi” başlıklı çalışmaları “Proje Yarışması Üçüncülük Ödülüne” layık görüldü.

Rektörlük olarak akademisyen ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, bilimsel çalışmalarının artarak devamını diliyoruz.

Haber Tarihi : 09.05.2017