CÜSEM Yeni Hizmet Binasına Taşındı

"Yaşam Boyu Herkes İçin Kesintisiz Eğitim " sloganı ile yola çıkan Cumhuriyet Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (CÜSEM) kurulduğu günden bu yana hem üniversitemiz öğrenci, akademik, idari personeline hem de şehrimize yabancı dil sınavlarına hazırlık kurslarında, Akademik Lisansüstü Eğitim Sınavı hazırlık kurslarında, KPSS kursundan SPSS (Sosyal Bilimler İçin İstatistik Programı) kursuna, Yüzme Kursundan İlk Yardım kursuna kadar birçok alanda hem eğitici hem sınavlara hazırlık hem de geliştirici kurslar düzenlemektedir.

Daha önce Mühendislik B binası 3. Katında faaliyetlerini yerine getirmeye çalışan CÜSEM, mevcut binadaki fiziksel altyapı yetersizliği nedeniyle yukarıda bahsi geçen kursların birçoğunu farklı binalarda yapmaktaydı. Kursiyer odaklı eğitim anlayışıyla fiziksel alt yapısı ve sınıflarını yenileyen CÜSEM, daha hızlı, modern ve kursiyer merkezli hizmet için idari birim ve kurslarını tek çatı altında toplayarak Üniversitemiz PTT Kampüs Şubesi karşısı eski Mimarlık Fakültesi binasına taşınmıştır.

Haber Tarihi : 21.09.2017