Öğrencilerimizden Konserler

Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığımızın organizesinde Anadolu Grubu ve Grup Türkücü Üniversitemizde konser verdi.

Anadolu Grubu’nun Üniversitemiz Kültür Merkezi Kadı Burhaneddin Salonu’nda gerçekleştirdiği konsere akademik ve idari personelin yanı sıra öğrenciler katıldı.

Konserde “Elfida, Islak Islak, Deniz Üstü Köpürür” gibi geçmişten günümüze en güzel ve unutulmayan şarkıların seslendirildi.

Grup Türkücü tarafından yine Kadı Burhaneddin Salonu’nda verilen konsere Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Muammer Çırçır, idari personel ve öğrenciler katıldı.

“Urfa’nın Etrafı, Söyleme, Ah Yalan Dünya, Sunam” gibi türkülerin seslendirildiği konserde öğrencilerin şarkılara eşlik etmesi ile renkli görüntüler ortaya çıktı.

Haber Tarihi : 04.01.2019