Rektörümüzden Organize Sanayi Bölgesine Ziyaret

Üniversitemizin, Sivas’ın ve Türkiye’nin sanayisine can veren önemli kurumlarıyla arasındaki bağı güçlendirmesi, Üniversitemizin geleceğiyle ilgili bilgi paylaşımında bulunması amacıyla Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan sanayici ve yatırımcıları ziyaret etti.

Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Bekir Sıtkı Eminoğlu’nu ziyaretlerinde Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Sivas’ın sanayisine katkıda bulunmak amacıyla her türlü desteğe hazır olduklarını söyledi. Bekir Sıtkı Eminoğlu, Üniversitemizin Sivas’ın önemli değerlerinden biri olduğunu ve destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Sivas Organize Sanayi Bölgesi Sanayiciler Derneği Başkanı Göksel Aras’ı ziyaret eden Prof. Dr. Alim Yıldız, sanayicilerle Üniversitemizin iş birliğinin Sivas’ın geleceğine olumlu katkı yapacağını söyledi. Göksel Aras, Üniversitemizin destekleriyle Sivas’ın sanayisinin her geçen gün daha da güçlendiğini söyledi.

Fimar Mermer’in sahibi İbrahim Emmioğlu’nu ziyaret eden Prof. Dr. Alim Yıldız, Üniversitemiz ve Sivas’ın sanayisine şekil veren yöneticilerle iş birliğinin devam edeceğini söyledi. İbrahim Emmioğlu, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip Üniversitemiz için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Son olarak Tepeler İnşaat’ın sahibi Nuri Tepeltepe’yi ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Türk firmalarının gerek yurt içinde gerekse yurt dışında önemli atılımlar yaptığını ve bunun ülke ekonomisine geri dönüşlerin olumlu olduğunu söyledi. Nuri Tepeltepe, inşaat alanında gelinen noktanın iyi bir nokta olduğunu , Üniversitemiz ve Sivas için gereken desteği her zaman vereceklerini söyledi.

 

HABERLE İLGİLİ VİDEO İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ:

 

youtu.be/FeC0VPGt27M     Vizyon 58

 

 youtu.be/wumvc9675tI        SRT

 

youtu.be/qAK_Ed6AHO4     Kanal 58



Haber Tarihi : 23.01.2017

AYLARA GÖRE HABERLER