Memur-Sen İş Kolu Başkanlarından Üniversitemize Ziyaret

Memur-Sen Sivas İl Temsilcisi Halil İbrahim Temiz ve Memur-Sen Hizmet Kolu Başkanları Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’a nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette, Üniversitemizde yapılan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

 

Ziyaretin ardından Memur-Sen heyeti yerleşkemize yeni kazandırılan Gölet ve MiniSivas alanını gezip yapılan çalışmaları yerinde görme fırsatı buldu.

 

Üniversitemizde yapılan çalışmalar hakkında görüşlerini dile getiren Memur-Sen Sivas İl Temsilcisi Halil İbrahim Temiz, “Bugün Memur-Sen Sivas ailesi olarak 11 hizmet kolumuzun başkanlarıyla beraber Rektörümüzü ziyarete geldik. Bir Sivaslı olarak maalesef birçok şeyden haberimizin olmadığını öğrendim. Her şeyden önce 153 bin fidanın dikildiğini biz burada öğrendik, bu çok güzel bir uygulama. Bizim üniversitemiz alanında bu kadar fidanın dikilmiş olmasının Sivas’a örnek teşkil etmesi gerektiğine inanıyorum. Yine kendi adımıza örnek alacağımız bir proje; üniversite çalışanlarımızın ve öğrencilerimizin adına doğum gününde fidan dikilmesi. Bu da gerçekten güzel. Hele ki bu son gördüğümüz gölet harikulade olmuş. Yapanların eline, emeğine sağlık. Sivas’ın birtakım eserlerinin burada sergileniyor olması yine bizleri son derece memnun etti, çok teşekkür ediyoruz. Sayın Rektörümüzün zaten yapmış olduğu diğer faaliyetleri biz biliyorduk. 4 Eylül Kültür Merkezi, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, hastanemizin yeniden yapılması ve yenilenmesi gibi çalışmalarının farkındaydık ama bu tür doğa ile ilgili çalışmaları görünce son derece memnun olduk. Rabbim yâr ve yardımcısı olsun.” dedi.

 



Haber Tarihi : 19.11.2019

AYLARA GÖRE HABERLER