CÜBAP ve Merkezi Satın Alma Birimi Yeni Binasına Taşındı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon (CÜBAP) ve Merkezi Satın Alma Birimi yeni binasına taşındı.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde (SCÜ) yer alan birimlerin fiziki durumlarını iyileştirmek, personelin daha geniş ve ferah mekânlarda çalışmasını sağlamak ve verimi artırmak amacıyla yürütülen çalışmalar doğrultusunda ilgili birimler İletişim ve Eğitim Fakültelerinin karşında yer alan Yemekhane-2’nin 2’nci katına taşındı.

SCÜ Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız da yeni binada incelemelerde bulundu. Rektör Yıldız’a Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Yekbaş, CÜBAP Koordinatörü Prof. Dr. Coşkun Karaca ve personel de eşlik etti.

Rektör Prof. Dr. Yıldız incelemenin ardından yaptığı açıklamada, “Üniversitemiz ve CÜBAP Birimine hayırlı olsun. Personellerimizin daha güzel mekânlarda çalışmasını arzuluyoruz. CÜBAP da Üniversitemizin en önemli birimleri arasında yer alıyor. İnşallah daha güzel işlere imza atarız.” dedi.

Haber Tarihi : 13.01.2022