Yılın Hemşiresi Üniversitemizden

Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen ve sağlık sisteminin en saygın ödülleri arasına girmeye aday olan “Altın Ambulans Sağlık Ödülleri”nde oylama süreci sona erdi.

Hazırladığı hikâye ile Altın Ambulans Ödüllerine katılmaya hak kazanan ve halk oylamasında büyük destek gören Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Ayşegül Şıldır Türkiye’de yılın hemşiresi seçildi.

Türkiye’nin her bölgesinden farklı sağlık kuruluşlarının da aralarında bulunduğu yarışmacıların ödül töreni Ankara’da bir otelde yüksek katılımla gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Üniversitemizi temsil eden ve Ankara’dan birincilikle dönen Altın Ambulans Yılın Hemşiresi öğrencimiz Ayşegül Şıldır’ı makamında kabul etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, başarısından dolayı Ayşegül Şıldır’ı kutlayarak çalışmalarının devamı konusunda iyi dileklerde bulundu.

HABERLE İLGİLİ VİDEOLAR İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ:

www.youtube.com/watch SRT

www.youtube.com/watch VİZYON 58