Üniversitemiz Yönetimi Kadrolarına Yeni Atanan Öğretim üyeleri İle Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor.

Unvanı değişen akademik personelimiz için Rektörlük tarafından düzenlenen yemek programının ikincisi düzenlendi.

Üniversitemiz Yemekhanesi’nde gerçekleştirilen törende profesör, doçent unvanları alıp atamaları yapılan öğretim üyelerimize Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız tarafından teşekkür belgeleri ve çeşitli hediyeler takdim edildi.

 
Programa Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Taşkın, Prof. Dr. Mehmet Çimen, Prof. Dr. Ünal Kılıç, Rektör Danışmanları Prof. Dr. Recep Toparlı, Yrd. Doç. Dr. Enis Baha Biçer, Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Görler, Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Hakan Yekbaş ve unvanları değişen öğretim üyeleri katıldı.
 
Program öncesinde konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Üniversitemiz Akademik Yükselme törenlerinde akademik personelimize belgelerin verildiğini ancak törenlerin kalabalık olması nedeni ile öğretim elemanlarıyla sohbet imkânının bulunmadığını ifade ederek, “Yemek programımız sayesinde unvan değişikliğine giden hocalarımızla bir arada oluyor, aynı zamanda sohbet etme imkânı buluyoruz. Sağ olsunlar kendileri bizlere her türlü çalışmalarda destek olacaklarını söylüyorlar, ben kendilerine hayırlı olsun diyor ve teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum” dedi.
 
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Taşkın ise öğretim elemanlarına başarılar dileyerek, “Üniversitemizin kalkınmasında hepinizin emeği olacağına inanıyorum. Güzel hizmetlerinizi bundan sonra da en iyi şekilde yapacağınızdan kuşkumuz yok. Hayırlı olsun.” ifadelerine yer verdi.
 
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Kılıç ise öğretim elemanlarını tebrik ederek Ülkemize ve Üniversitemize güzel hizmetler yapmalarını arzu ettiklerini söyledi.
 
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Çimen ise Üniversitemiz için hayırlı uğurlu olmasını dileyerek öğretim elemanlarımıza çalışmalarında başarılar diledi.
 
Genel Sekreter Vekili Doç. Dr. Hakan Yekbaş ise konuşmasında Cumhuriyet Üniversitesi olarak büyük bir aile olduklarını, bu büyük ailedeki mutlulukların paylaşılması gerektiğini ifade ederek kapılarının herkese açık olduğunu sözlerine ekledi.
 
Yapılan konuşmaların ardından Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Rektör Yardımcılarımız ve Rektör Danışmanları, Genel Sekreter Vekilimiz tarafından unvanları değişen öğretim üyelerimize belgeleri ve hediyeleri takdim edildi.



Haber Tarihi : 05.12.2016

AYLARA GÖRE HABERLER