“Her Öğretim Üyesine Bir Bilgisayar” Projesi Devam Ediyor

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın seçim vaatlerinden birisi olan “Her Öğretim Üyesine Bir Bilgisayar” projesi yeni eğitim-öğretim yılıyla birlikte devam ediyor.

Kurumumuzca (CÜBAP, ilgili Fakülte/Yüksekokul, Döner Sermaye vb) temin edilmek suretiyle öğretim üyelerimize dağıtılan bilgisayarlardan üzerinde zimmetli bilgisayar olmayan ve öğretim üyesi olarak ilk defa atananlara bilgisayar dağıtımına başlıyoruz.

Geçtiğimiz dönem öğretim üyelerimizin akademik çalışmalarını teşvik ve destek amacıyla verilen bilgisayarlar, yeni eğitim-öğretim dönemi ile birlikte önümüzdeki aydan itibaren de öğretim üyelerine akademik kurullarda verilecek.

Öğretim üyelerimizin yaptığı bilimsel ve akademik çalışmaların ülkemiz ve uluslararası düzeyde olması için her türlü gayreti gösteren Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ve yönetimi, Üniversitemiz adına bunun meyvelerini de almaya başladı ve devlet üniversiteleri arasında her yıl üst sıralara çıkarak ülkemizin tercih edilen üniversiteleri arasında olmaya doğru emin adımlarla ilerliyor.



Haber Tarihi : 21.09.2017

AYLARA GÖRE HABERLER