Şarkışla Âşık Veysel MYO’dan Anlamlı Açılış

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Şarkışla Âşık Veysel Meslek Yüksekokulu vefa örneği göstererek anlamlı bir açılış gerçekleştirdi.

Yeni açılan Drama Salonu’na geçtiğimiz yıl terör örgütü tarafından annesi Nurcan Karakaya ile birlikte şehit edilen bebek Bedirhan Mustafa Karakaya’nın adı verildi.

Açılışa, Şarkışla Kaymakamı Mehmet Erdem, Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, Âşık Veysel Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Nevzat Balıkçıoğlu, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı.

Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Balıkçıoğlu yaptığı açıklamada, 10 aylık bir bebeği şehit eden bölücü terör örgütünü lanetlerken Bedirhan bebeğin daima hatırlanacağını söyledi.

Balıkçıoğlu konuşmasının devamında, öğrencilerin gösteri, tiyatro gibi etkinliklerinde yararlanabilmelerine imkan sağlaması amacıyla yeni kurulan Drama Salonu’nun büyük bir ihtiyaca cevap verdiği bilgisini aktardı.

Haber Tarihi : 27.12.2019