I. Uluslararası Multidisipliner İletişim Bilimleri Kongresi Başladı

Üniversitemiz İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen I. Uluslararası Multidisipliner İletişim Bilimleri Kongresi başladı.

 

İletişim Fakültesi (İF) Konferans Salonunda düzenlenen açılış törenine Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız,  Rektör Yardımcımız ve İF Dekan Vekili Prof. Dr. Ünal Kılıç, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hakan Yekbaş, dekanlar, çeşitli üniversitelerden akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

 

Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan program SCÜ tanıtım filminin izlenmesiyle devam etti.

 

Programın açılış konuşmasını yapan Rektörümüz Prof. Dr. Yıldız, “İletişim Fakültesi, 50 yaşındaki Üniversitemizin görece genç fakültelerinden biridir. Fakat son yıllardaki genç ve dinamik kadrosuyla Fakültemiz gittikçe güçleniyor. Birincisi yapılan bu kongreyi iletişim bilimleri adına çok önemli görüyor ve önümüzdeki yıllarda gelenekselleşeceğine inanıyorum. Kongrenin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, kongrenin hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

 

Sonrasında söz alan İF Dekan Vekili Prof. Dr. Kılıç, “Kongre salonumuz, tıpkı adı gibi uluslararası bir profil çiziyor. 2010 yılında eğitim-öğretime başlayan görece genç sayılacak ve hızla gelişen bir fakülteyiz. Araştırma görevlilerimiz artık kendi alanlarında yetişerek akademisyen oluyorlar. Bu da fakültemize büyük bir ivme katıyor.” şeklinde ifadeler kaydetti.

 

Kongre onur konuklarından Prof. Dr. Birol Gülnar ise kongre adına hissettiği duyguları belirterek kongrenin hayırlara vesile olmasını diledi.

 

Sunumların sonunda akademisyenlere teşekkür belgesi verildi.



Haber Tarihi : 05.05.2023

AYLARA GÖRE HABERLER