Söz Meclisi’nde Koyulhisar MYO Öğrencileri Misafir Edildi

Üniversitemiz yönetimi yerleşkede yer alan fakülte ve meslek yüksekokulları öğrencilerinin sorunlarına eğildiği gibi ilçelerdeki meslek yüksekokulları öğrencilerinin sorunlarıyla da yakından ilgileniyor.

Bu amaçla, Söz Meclisi’nde Üniversitemiz yönetimi Koyulhisar Meslek Yüksekokulu öğrencileriyle buluştu.

Öğrencilerimize önce şehir turu yaptırıldı, daha sonra Paşabahçe Mesire Alanı’na götürülen öğrencilerimiz Söz Meclisi programının konuğu da oldular.

Programa Rektör Danışmanımız Prof. Dr. Recep Toparlı, Koyulhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ömer Aslan, akademisyenler ve öğrenciler katıldı.

Koyulhisar Meslek Yüksekokulu Müdürü Aslan, “Rektörlüğümüzün öğrencilerimize yönelik hazırlamış olduğu bu güzel program çok güzel. Özellikle öğrencilerimizin Üniversitemizde bulunmasından ötürü çok mutlu olduğumu ifade edebilirim.  Bize bu güzel günü yaşatan Rektörümüze, Rektörümüzün şahsında emeği geçen tüm hocalarımıza teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

Rektör Danışmanımız Toparlı, “
Bir ilki gerçekleştirmenin daha mutluluğunu yaşıyoruz. Umarım Sivas’ı beğenmişsinizdir. Şehrimiz Cumhuriyet, Osmanlı ve Selçuklu mimarisinin izlerini taşımaktadır. Buram buram tarih kokmaktadır.” dedi.

Sohbet havasında geçen programda Rektör Danışmanımız Toparlı, öğrencilerin Üniversitemizle ilgili sorularını cevapladı.



Haber Tarihi : 02.05.2017

AYLARA GÖRE HABERLER