Rektörümüz Ramazanda da Öğrencilerimizle

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Yıldızeli Meslek Yüksekokulu tarafından öğrencilere yönelik düzenlenen iftar yemeğine katılmak üzere Yıldızeli’ne gitti.

İlk olarak Yıldızeli Kaymakamı Hakan Keskin’i makamında ziyaret ederek Yıldızeli ve Yıldızeli Meslek Yüksekokulu hakkında Kaymakam Keskin’le görüş alışverişinde bulundular. Ziyarette Yıldızeli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Alim de hazır bulundu.

Ziyaretin ardından Rektörümüz Prof. Dr Alim Yıldız ve beraberindekiler Yıldızeli Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen iftar programına katıldılar.

Yıldızeli Kaymakamı Hakan Keskin, Güneykaya Belediye Başkanı Mehmet Akpınar ve Yıldızeli’ndeki esnafların destek ve katkıları ile Yıldızeli Meslek Yüksekokulu bahçesinde düzenlenen programa Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Yıldızeli Kaymakamı Hakan Keskin, Yıldızeli Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Ahmet Alim, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Programın açış konuşmasını yapan Yıldızeli Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr Ahmet Alim, “Yıldızeli Meslek Yüksekokulu tarafından tertip edilen iftar yemeğinde birlikte olmanın onur ve mutluluğunu yaşıyorum. Bu ay rahmet ayı, sevginin sel olup aktığı, hoşgörü, erdem ve sabır ayı. Kinin, nefretin ve kötülüğün üstünün örtülmesi gereken bir ayın içerisindeyiz. Sevgiyi kaleme aktarmak, kılıçları kınına koymak ve merhameti, özlemi zirve yaptırmak için mücadele etmeliyiz. Bu akşam iftarda sadece muhabbeti, ibadeti ve kardeşliği seçelim. Bu güzel ortamı bize sağlayan okulumuzun idari personelimize, hocalarımıza teşekkür ederim. Sivas’tan gelerek bizi yalnız bırakmayan Sayın Rektörümüze, Cumhuriyet Üniversitesi Vakfı çalışanlarına ve Kalem ailesine de teşekkür ederim.” dedi.

Yıldızeli Kaymakamı Hakan Keskin ise, “Gecemiz mübarek olsun. Tutmuş olduğumuz oruçlar kabul olsun. Sayın Rektörüm, bugün genç kardeşlerimizle beraber bizleri yalnız bırakmadınız, bizlerle beraber iftar yaptınız, buraya kadar zahmet ettiniz, çok teşekkür ediyorum ayağınıza sağlık. Sayın Rektörüm, genç kardeşlerimiz ikinci sınıftaki eğitimlerini tamamladılar, biz onlara şimdiden eğitim hayatlarında, iş hayatlarında başarılar diliyoruz. Eğitim hayatı devam eden kardeşlerimize de başarılar diliyoruz. Ben tekrar sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum.” ifadelerine yer verdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ise yaptığı konuşmada, “Güzel bir akşamda birlikteyiz, güzel bir amaç uğruna birlikteyiz. Bugün iftarımızı beraber yaptık. Geçen hafta beni davet ettiklerinde geleceğimi söyledim. Çünkü biliyorsunuz memleketim Yıldızeli. Kaymakam Bey’i de zaten ziyaret etmemiz gerekiyordu. Hem bu vesile ile Kaymakam beyi ziyaret ettik hem de sizleri bir arada görmenin mutluluğunu yaşadık. Bu iftar sofrasını bizim için hazırlayan herkese teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Her günümüz böyle olsun, afiyet olsun. Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Oruç bir rahmet ayıdır, muhabbet ayıdır, muhabbetiniz bol olsun.” dedi.

İftar programının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti. 

HABERLE İLGİLİ VİDEOLAR İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ:

www.youtube.com/watch SRT 

www.youtube.com/watch VİZYON 58



Haber Tarihi : 08.06.2017

AYLARA GÖRE HABERLER