Üniversitemizde Kadro Sevinci

24 Aralık 2017 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanan 696 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile alt işveren işçilerinin kamuda istihdamı için yapılan düzenleme gereği, yeni yılda kadroya geçmek için günler öncesinden evraklarını hazırlayan Üniversitemiz bünyesindeki 1306 taşeron işçi, istenilen evrakı hazırlayıp ilgili birimlere teslim ederek müracaatlarını yaptılar.

Yıllardır Üniversitemiz bünyesinde çalışan ve büyük bir umutla kadro hayali kuran taşeron işçilerimiz devletin almış olduğu karardan dolayı oldukça memnun.

Duygu ve düşüncelerini paylaşan taşeron işçiler, “Bizlere bu fırsatı tanıyan başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve hükûmet yetkililerine teşekkür ediyoruz. Mutluyuz, moral ve motivasyonumuz daha da arttı. Emeği geçen bütün devlet büyüklerimize teşekkür ediyoruz.” dediler.

Haber Tarihi : 12.01.2018