"Gazze'ye Destek Ol"

Üniversitemiz öğrenci kulüpleri toplumsal ve sosyal olaylara karşı farkındalık oluşturmak, ezilen mazlum coğrafyada yaşayan toplumlara yardım eli uzatmak için çeşitli etkinlikler düzenliyor.


Bu kapsamda İlahiyat Fakültemiz öğrencileri tarafından oluşturulan İnsan Hak ve Hürriyetleri Kulübü Gazze’ye yardım kampanyası düzenledi. 
Yardım kampanyasında öğrenciler, hazırladıkları el ürünü eşyaları, kitap ve meyve gibi ürünleri satışa sunarak elde ettikleri geliri Gazze’de yaşayan kardeşlerimize ulaştırılması için yetkililere teslim ettiler. 

Kampanya hakkında konuşan İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Doğan, “Öğrenci kulübümüzün öncülüğünde düzenlenen program ile mazlum İslam coğrafyasında yaşayan kardeşlerimize yardım etmek ve onların yaşadıkları acıların anlaşılması için farkındalık oluşturan bu tür programlar çok önemli.
Öğrenci kardeşlerimize bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yusuf Doğan ve fakülte öğretim üyelerinin de destek verdiği kampanyadan elde edilen gelir, İHH'nın (İnsani Yardım Vakfı) "Gazze'ye Destek Ol" yardım kampanyası hesabına aktarıldı.
 



Haber Tarihi : 18.12.2018

AYLARA GÖRE HABERLER