Üniversitemizde Voleybol ve Hentbol Turnuvaları

Üniversitemizin ev sahipliğinde, Taha Akgül Spor Salonu’nda Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından gerçekleştirilen 2. Lig Voleybol Grup maçları sona erdi.

Bayanlarda finalde Erciyes Üniversitesi’ni mağlup ederek şampiyon olan Mersin Üniversitesi 1. Lige çıktı. Erciyes Üniversitesi ikinci,. Üniversitemiz üçüncü. ve Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi de dördüncü oldu.

Erkeklerde Mersin Üniversitesi’ni mağlup eden Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi şampiyon olarak 1. Lige çıkarken, Mersin Üniversitesi ikinci, KTO Karatay Üniversitesi üçüncü, İskenderun Teknik Üniversitesi de dördüncü oldu.

Üniversitemiz bu hafta bir başka turnuvaya daha ev sahipliği yapacak. 26-30 Aralık 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Ünilig Erkekler Hentbol maçları Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Salonu’nda, 12.00 ila 14.00 saatleri arasında oynanacak.

Turnuvaya Üniversitemizin yanı sıra Ardahan Üniversitesi, İbrahim Çeçen Üniversitesi, Ordu Üniversitesi ve 19 Mayıs Üniversitesi katılacak.

Haber Tarihi : 27.12.2016