Bilgisayar Mühendisliği Bölümünden Proje

Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencileri geliştirdikleri programın sunumunu gerçekleştirmek üzere Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ı ziyaret ettiler.

 

Ziyarete, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hilmi Ataseven, Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Kuramsal Temeller Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ahmet Gürkan Yüksek ve öğrenciler katıldı.

 

Doç. Dr. Ahmet Gürkan Yüksek öğrencilerin yaptığı yazılım ile geliştirdikleri programlar hakkında bilgi vererek hazırlanan programı üniversitemiz kurumsal web adresi ve store programına entegre edilebileceğini belirtti.

 

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hilmi Ataseven yaptığı açıklamada, “Üretilen yazılım programı tamamen kendi öğrencilerimiz tarafından yazılmış bir programdır. Üretilen ürün Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nin ürünü olacak. Öğrenciler bu çalışmaları ile lisansüstü güzel bir çalışma ortaya koydular.” dedi.

 

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız ise, “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar üniversite içerisinde yapılan bilimsel araştırmalara ve çalışmalara desteğimiz tam oldu. Olamaya da devam ediyor. Biz istiyoruz ki, öğrencilerimizin geliştirdiği ürünler burada değerlendirilsin. Uygulama olanları oluşturulup burada üretim yapılsın. Uygulama alanlarını kendi üniversitemiz içerisinde oluşturmamız gerekiyor.” diye konuştu.



Haber Tarihi : 07.05.2019

AYLARA GÖRE HABERLER