Yenilenen Misafirhane ve Sosyal Tesisimiz Hizmet Vermeye Başladı

Üniversitemiz ve diğer kamu personeline yönelik hizmet veren Üniversitemiz Misafirhanesi ve Sosyal Tesisler yapılan yenileme çalışmalarının ardından tekrar hizmet vermeye başladı.

Tadilatın ardından modern bir görünüme kavuşan misafirhane, konukların tüm ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde düzenlendi. 48 yatak kapasiteli misafirhanede 23 standart oda ile 1 suit oda bulunuyor. Odalarda TV, Wi-Fi ve 24 saat sıcak su hizmeti mevcut olmakla birlikte tüm üniversite ve kamu personeli misafirhanemizden yararlanabilecek. 

Misafirhanenin yanı sıra Sosyal Tesisler de hizmet vermeye başladı.

Hafta içi 17.00-23.00 saatleri arasında, hafta sonu 12.00-23.00 saatleri arasında hizmet veren Sosyal Tesislerde her gün ızgara ve pide çeşitleri, sıcak-soğuk içecek servisi yapılıyor. Ayrıca akşam 17.00-20.00, hafta sonu 13.00-20.00 saatleri arasında Üniversite Lojmanlarına paket servisi hizmeti verilebilmektedir. 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, “Üniversitemizdeki en güzel mekânlardan birisi de sosyal tesislerimiz. Gerekli tadilatı yaptık, daha güzel bir hâle getirdik. Son derece modern, ferah bir yer oldu. Mezuniyete gelen aileler veya başka misafirler gönül rahatlığıyla kalabilirler. Üniversitemize ve şehrimize hayırlı olsun.” dedi.
 



Haber Tarihi : 01.07.2019

AYLARA GÖRE HABERLER