3. Lisansüstü İşletme Öğrencileri Sempozyumu’ndan En İyi İkinci Eser Ödülü

Akademisyen ve öğrencilerimiz bilimsel alanda yaptıkları güzel bir çalışmayla Üniversitemizin ismini duyurdular.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Selahattin Koç ve Dr. Öğr. Üyesi Zekai Şenol ile Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı öğrencisi Kerim Gökay Denizli’nin hazırladığı “Bankacılık Değişkenleri ile Performans Göstergeleri Arasındaki İlişkinin Panel Veri Yöntemi ile Analizi: Türkiye Ölçeği (2005-2017)” isimli bilimsel eser, Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde gerçekleştirilen 3. Lisansüstü İşletme Öğrencileri Sempozyumu’nda Muhasebe ve Finansman alanında en iyi ikinci bilimsel eser ödülü kazandı.

Rektörlük olarak bu bilimsel çalışmayı yapan akademisyenlerimizi ve öğrencimizi kutlar, başarılı akademik çalışmalarının devamını dileriz.

Haber Tarihi : 15.05.2018