Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ünal'dan Rektörümüze Ziyaret

Eski Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

Milletvekili Selim Dursun, Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. Ünal Kılıç ve  Ak Parti İl Başkanı Ziya Şahin’in de hazır bulunduğu ziyarette Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız Eski Bakan Ünal ile karşılıklı sohbet ederek fikir alışverişinde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Yıldız ayrıca Bakan Ünal’a Üniversitemiz çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten ve iyi dileklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Yıldız’a teşekkür eden Eski Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Rektör Prof. Dr. Yıldız’ın iyi bir dost olduğunu belirterek Sivas ve Cumhuriyet Üniversitesi için onun büyük bir şans olduğunu vurguladı.

Eski Bakan Ünal, Rektör Prof. Dr. Yıldız ve ekibini tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Haber Tarihi : 08.10.2016