Rektörümüze Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız’ın göreve başladığı 5 Ağustos tarihinden bu yana kamu kurum ve kuruluş idarecilerinin ziyaretleri devam ediyor.

Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli ve Basın İlan Kurumu Sivas Şube Müdürü Sabri Karakaya Rektörümüzü ziyaret ettiler.

Koyulhisar Belediye Başkanı Osman Epsileli, “Rektörümüze hayırlı olsun diyorum. Elbette bu zor bir görev ama Hocamızın bu zor görevin altından kalkacağına eminim. El ele verip Üniversitemizi, Sivasımızı hak ettiği yerlere getirmek durumundayız.’’ dedi.

Prof. Dr. Alim Yıldız, ‘’Ziyaretlerinden dolayı Başkanımıza teşekkür ediyorum. Kamu kurum ve kuruluşlarının iş birliği ülkemizin daha da güçlenmesi demektir. Ülkemiz, Üniversitemiz ve Sivasımız için çabalıyoruz.’’ dedi.

Basın İlan Kurumu Sivas Şube Müdürü Sabri Karakaya, ‘’Hocamıza yeni görevinde başarılar diliyorum. Üniversitemiz Sivas’ın önemli markalarından. Hocamızın ve ekibinin çabalarıyla güzel şeyler olacağından eminim.” dedi.

Prof. Dr. Alim Yıldız, ‘’Sabri Bey’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hep beraber olup zor şeyler yaşadığımız şu günlerde ülkemizi en iyi yerlere getirmeliyiz. Buna gücümüz var.’’ dedi.



Haber Tarihi : 18.01.2017

AYLARA GÖRE HABERLER