Endodontide Güncel Yaklaşımlar Adlı Seminer Düzenlendi

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi  Endodonti Anabilim Dalı tarafından eğitim seminerleri kapsamında Endodontide Güncel Yaklaşımlar adlı seminer düzenlendi.

Diş Hekimliği  Fakültesi Mavi Salon’da gerçekleşen programa Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Çimen, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İhsan Hubbezoğlu, Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Oğuzhan Görler, fakülte öğretim üyeleri Yrd. Doç. Dr. Recai Zan, Doç. Dr. Kerem Engin Akpınar, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Endodonti Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Faruk Haznedaroğlu'nun verdiği seminer öncesinde konuşan Öğretim Üyesi  Doç. Dr. Akpınar,  programın faydalı geçmesi temennisinde bulunarak emeği geçenlere teşekkür etti.
Fakülte öğrencilerimize Endodonti'de en son çıkan rotary sistemlerinden biri olan One Shape kök kanal eğeleme sistemi kursunun ücretsiz olarak sunulduğu programda  İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Endodonti Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Faruk Haznedaroğlu, konbu başlıklı sunumunu gerçekleştirerek öğrencilere bilgi verdi.

Programın ardından Dekan Prof. Dr. Hubbezoğlu tarafından konuşmacı Prof. Dr. Faruk Haznedaroğlu'na günün anısına teşekkür belgesi takdim edildi.

Haber Tarihi : 14.10.2016