Kurumsallaşma Çalışmalarımıza Bir Yenisi Daha Eklendi

Üniversitemizde yer alan birimlerin daha hızlı, verimli ve etkin bir şekilde çalışmalarını sürdürmelerini sağlamak amacıyla sürdürülen kurumsallaşma çalışmalarımıza bir yenisi daha eklendi.

 

Bu kapsamda, Çevre Düzenleme Birimi’nin teşkilat yapılanmasında değişikliğe gidilerek ismi Park ve Bahçeler Birimi olarak değiştirildi.

 

Yeni teşkilatlanma yapısında Yeşil Alan Ekibi, Temizlik ve Lojistik Ekibi olarak iki ayrı bölüme ayrılan Park ve Bahçeler Birimi, personelin görev tanımlarının yapılması, iş kıyafetlerinin değiştirilmesiyle, ekipman takviyesi birlikte daha sistemli, programlı sürdürülebilir bir yapıda çalışmalarına devam edecek. Ayrıca Park ve Bahçeler Birimi daha etkin ve süratli hizmet verme anlayışı ile yerleşkenin bütün noktalarına eşit uzaklıktaki 15 Temmuz Cumhuriyet Spor Salonu’ndaki yeni yerine taşındı.

 

Yeni yapılanma ile birçok farklı görev alanında faaliyet gösterecek Park ve Bahçeler Birimi’nin kurumsallaşma çalışmalarını tanıtmak, yeni işleyişin tanıtımı için tören düzenlendi.

 

Törene Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız, Genel Sekreter Prof. Dr. Hakan Yekbaş, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Vural Ercins, Park ve Bahçeler Birimi Sorumlusu Ziraat Mühendisi Hilmi Bozkurt ve birim personeli katıldı.

 

Törende bir konuşma gerçekleştiren Park ve Bahçeler Birimi Sorumlusu Hilmi Bozkurt, “Daha profesyonel bir yaklaşımla çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Ekiplerimizi; Yeşil Alan Ekibi, Temizlik ve Lojistik Ekibi olarak ikiye böldük. Yeşil alan ekibi çevremizi yeşillendirme, ağaçlandırma, bunların budanması, bakımı gibi faaliyetleri yürütmekte. Temizlik ve Lojistik Ekibinde Altyapı ve Onarım Ekibi var. Alt ve Onarım Ekibi yolların, bordür taşların, kilit parke taşların düzenlenmesi ve yaya yollarının açılmasıyla ilgileniyor. Yine Altyapı Ekibinde Rögar Ekibi var. Bu Rögar Ekibi de rögar bakım ve onarımını yapmakta. Boyacı ekibimiz var; binaların ve sınıflarımızın yeniden boyanması, onarılması ve bakımı ile ilgili çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Arkadaşlarımızın iş kodları belirlenmiş şekilde teşkilatlanmamız yeniden oluşturuldu. Herkes görevini çok iyi biliyor. Bu anlamda da Rektör Hocamıza çok teşekkür ediyorum. Bize çok büyük destek gösterdi. Arkadaşlarımızın yeni kıyafeti ve yeni binamız arkadaşlarımıza yeni bir heyecan kattı.” dedi.

 

Çevre düzenleme, park ve bahçelerin bakımı-temizliği, binaların tamiratı ve boyanması gibi farklı alanlarda görev yapacak Park ve Bahçeler Birimi çalışmasının Üniversitemizin daha iyi bir görünüme ve yaşam standardına eriştireceğini ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Alim Yıldız , “Kurumsallaşmaya baştan beri çok önem veriyoruz ve bunun içinde çalışmalar başlatmıştık. Bu çalışmalara bir yenisini daha eklemenin mutluluğu içerisindeyiz. Arkadaşlarımıza yeni elbiseler temin ettik ve 15 Temmuz Cumhuriyet Spor Salonu’nda yer tahsis ettik. Bundan sonra işlerini daha rahat yapılacaktır. Üniversitenin görünümü, çevrenin düzenlenmesi noktasında arkadaşlarımızın gayretleri neticesinde güzel çalışmalar çıkacağını biliyorum. Bu açıdan da ben teşekkür ediyorum ekibimize. Üniversitemiz daha güzel görünümlü hâle gelecek. Daire başkanımıza birim başkanımıza ve şu anda park ve bahçelerde çalışan arkadaşlarımıza ben teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

 

 



Haber Tarihi : 09.01.2020

AYLARA GÖRE HABERLER